Aanvraagformulier Leergeld Haarlemmermeer


Alle velden met zijn verplichte velden.

Indien de aanvraag niet door ouder/verzorger gedaan is, dan graag de onderstaande gegevens invullen.
Stel de ouders/verzorgers op de hoogte dat u deze aanvraag bij ons heeft ingediend.


Vanaf 25 mei 2018 geldt de nieuwe ‘Algemene Verordening Gegevensbescherming’, ook wel privacywet genoemd. Deze wet schrijft voor dat alle bedrijven en organisaties en dus ook Stichting Leergeld Haarlemmermeer, zorgvuldig om moeten gaan met alle persoonsgegevens van cliënten, medewerkers en gasten. Voor Stichting Leergeld gaat dat dan om de persoonsgegevens van de aanvragers en gegevens van organisaties en instellingen.

Stichting Leergeld is, voordat de wet in werking trad, uiteraard ook altijd zorgvuldig omgegaan met deze gegevens, maar toch zijn er door de nieuwe wet een aantal wijzigingen van kracht geworden. 

Op onze website kunt u de privacyverklaring vinden, waarin het privacy beleid van Stichting Leergeld Nederland, de overkoepelende organisatie waaronder Stichting Leergeld Haarlemmermeer valt, staat omschreven. De veranderingen die deze wet met zich meebrengt worden uitgelegd bij iedere nieuwe aanvraag. Door deze aanvraag te versturen is men op de hoogte  en tevens gaat u akkoord  met de AVG regeling zoals deze wordt toegepast.

Ja, ik ben op de hoogte van de privacyverklaring en ga akkoord met de AVG-regeling zoals deze wordt toegepast.

Na ontvangst van uw formulier maken wij binnen 3 weken een afspraak met u voor een huisbezoek.