Kom jij Stichting Leergeld Haarlemmermeer versterken als intermediair?

Stichting Leergeld is hard op zoek naar een intermediair die 2 dagdelen per week beschikbaar is en deel wil uitmaken van ons enthousiaste team met vrijwilligers. Ben jij iemand die goed met mensen kan omgaan en betrouwbaar is? Kun je omgaan met de computer en Microsoft Word? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stichting Leergeld Haarlemmermeer verleent lokaal steun aan kinderen van 4 tot 18 jaar die door een beperkte inkomenssituatie van hun ouders of verzorgers, onvoldoende kunnen deelnemen aan schoolse en buitenschoolse activiteiten. Ouders en/of verzorgers kunnen bij Leergeld een verzoek doen voor (gedeeltelijke) vergoeding van bijvoorbeeld zwemles, contributie sportclub of een fiets.
 
Wij zijn hard op zoek naar een intermediair die 2 dagdelen per week beschikbaar is en deel wil uitmaken van ons enthousiaste team met vrijwilligers.
 
De werkzaamheden van de intermediair zijn:
  • Huisbezoeken aan klanten plannen en afleggen om aanvraag te inventariseren en inkomen te toetsen
  • Rapportage schrijven voor de beoordeling van de aanvraag
  • Gegevens invoeren in registratiesysteem
  • Klanten wijzen op andere, voorliggende voorzieningen
  • 1 keer per maand overleg met de collega’s  
Ben jij iemand die goed met mensen kan omgaan en betrouwbaar is? Kun je omgaan met de computer en Microsoft Word? Dan zijn wij op zoek naar jou. Je krijgt van ons natuurlijk de juiste begeleiding, zodat je jouw taken en verantwoordelijkheden goed kunt vervullen.
 
Heb je interesse of nog vragen? Neem dan contact op via info@meerleergeld.nl.