Informatie voor hulpverleners

Vul je postcode in zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag

De kinderen van de Haarlemmermeer hebben jouw hulp nodig!

Elk kind wil spelen en meedoen aan sport, muziekles of zelfstandig op een eigen fiets naar school kunnen gaan. Dat is leuk en ook nog eens heel belangrijk voor hun ontwikkeling. Voor veel kinderen is meedoen ook heel normaal. Helaas staan sommige kinderen om financiële redenen buitenspel. Dat mag natuurlijk niet gebeuren! 
Stichting Leergeld Haarlemmermeer helpt daarom kinderen tussen 4 en 18 jaar in gemeente Haarlemmermeer door ze mee te laten doen aan sportieve, culturele en sociale activiteiten. Maar bijvoorbeeld ook met bijles of een veilige fiets om naar hun school of club te kunnen gaan. Zo maken de kinderen makkelijker vriendjes en vriendinnetjes en kunnen ze zich spelenderwijs beter ontwikkelen.

Help ook mee! 

Als hulpverlener spreek jij gezinnen in een moeilijke financiële situatie en kunt het gesprek aangaan en verwijzen naar Leergeld Haarlemmermeer. Help ons mee om hun kinderen mee te laten doen. Hoe? Gebruik de button hieronder voor onze folder met uitgebreide informatie over wat er mogelijk is en hoe je dat kunt regelen.