Informatie over doneren

Vul je postcode in zodat we je snel kunnen helpen met je aanvraag

Er zijn veel bedrijven, instanties en particulieren die ons al ondersteunen met een financiële bijdrage. Mensen die net als wij vinden dat kinderen altijd en overal moeten kunnen meedoen. Alle acties, donaties en sponsors zijn van levensbelang voor ons. Zonder u kunnen we niet alle aanvragen honoreren. En dat betekent dat kinderen buitenspel komen te staan.

Via onderstaande knoppen komt u uit bij een online betaalscherm om de donatie middels iDeal af te ronden.

Help ons helpen!

Sinds de oprichting van Leergeld Haarlemmermeer hebben we al meer dan 2000 gezinnen geholpen. In 2023 waren dat 1545 kinderen. De kinderen haalden bijvoorbeeld hun zwemdiploma, werden net als hun vriendjes lid van een sportclub, gingen mee op schoolkamp of kregen een veilige fiets om mee naar school te gaan. De normaalste dingen van de wereld, maar voor 1 op de 12 kinderen is dat niet vanzelfsprekend vanwege financiële problemen in hun gezin. En helaas komen steeds meer kinderen in die situatie terecht, ook in Haarlemmermeer. Leergeld helpt die kinderen. Maar dat kunnen we natuurlijk niet alleen. Wij hebben jouw bijdrage daarbij heel hard nodig!

Word partner of donateur

Veel bedrijven, instanties en particulieren ondersteunen ons al met een financiële bijdrage. Zij vinden net als wij dat kinderen altijd en overal moeten kunnen meedoen, ook in Haarlemmermeer. Alle acties, donaties en sponsors zijn van levensbelang voor ons. Met jouw bijdrage kunnen wij zoveel mogelijk kinderen blijven helpen!

Samen met jou kijken we naar jouw ideeën en wensen om bij te dragen. Wil je je bijvoorbeeld aan een vast project verbinden? Kan je bedrijf ons helpen met een bepaalde dienst? Of wil je ons ondersteunen met een vaste bijdrage? We staan open voor allerlei vormen van samenwerking, zolang ons doel centraal blijft staan.
We kijken ook naar publiciteit rondom jouw bijdrage. We besteden aandacht aan onze partners via de website, social media en waar gewenst en mogelijk via journalistieke media. Wil je die aandacht liever niet? Geen probleem!

We houden onze partners en donateurs sowieso op de hoogte van wat we door het jaar heen doen en waar we ons budget voor inzetten. Heb je daarbij  suggesties of opmerkingen? Die horen we graag, want samen komen we verder. 

Heb je interesse? Stuur dan een e-mail met je naam, e-mailadres en telefoonnummer naar communicatie@meerleergeld.nl. Vermeld er ook bij dat je graag zou willen bijdragen en waar je dan aan denkt. Eén van onze bestuursleden neemt vervolgens snel contact met je op voor een afspraak.

Periodieke gift

Met jouw vaste bijdrage kunnen wij beter bouwen aan Leergeld Haarlemmermeer. Het geeft ons de mogelijkheid om met meer zekerheid kinderen te helpen en projecten over langere tijd te laten lopen. Mail je e-mailadres en telefoonnummer naar communicatie@meerleergeld.nlWij nemen daarna snel contact met je op om alles door te spreken.

Eenmalige gift

Je kunt ook met een eenmalige gift bijdragen. Dat kan op twee manieren:

  1. Maak je bijdrage over op rekeningnummer NL88 RABO 0126247366 t.n.v. Stichting Leergeld Haarlemmermeer
  2. Of klik op de doneerbutton hieronder en volg het betaalpad

ANBI-status

Leergeld Haarlemmermeer heeft de ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dat betekent dat er belastingvoordelen zijn bij schenkingen en nalatenschappen. Donateurs van een ANBI mogen bijvoorbeeld hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Via de website van de Belastingdienst is te zien dat Leergeld Haarlemmermeer is aangemeld. Ga hiervoor naar de  ANBI-status controleren (belastingdienst.nl) en zoek vervolgens op Leergeld met Hoofddorp als vestigingsplaats.

Een ANBI moet aan voorwaarden voldoen. Een daarvan is dat kerngegevens op de website gepubliceerd worden. Daarvoor hebben wij een ANBI formulier.